Hulpmiddelen
 

Wanneer u tijdelijk bent aangewezen op een hulpmiddel, omdat u bijvoorbeeld moet revalideren na een knieoperatie, kunt u terecht bij Vitaal. Wij bieden u een breed assortiment aan leenartikelen, welke ook online te bestellen zijn.

Mocht u na de leenperiode in aanmerking willen komen voor een permanent hulpmiddel, dan is er de mogelijkheid deze aan te vragen bij verschillende instanties. Zo kunt u voor uw scootmobiel of rolstoel terecht bij uw gemeente. Vitaal heeft in zowel Breda als Utrecht een contract met de gemeente en kan uw hulpmiddel leveren. Wilt u een trippelstoel of een verpleegbed aanvragen? Ook dan kunt u terecht bij Vitaal. Met verschillende zorgverzekeraars hebben wij een contract afgesloten.

Mocht het hulpmiddel dat u zoekt niet in het uitleenassortiment zitten? Vergoedt uw verzekering een bepaald hulpmiddel niet? Of wilt u voordat u overgaat tot kopen proberen of het hulpmiddel iets voor u is? Dan heeft u bij Vitaal de mogelijkheid om tegen vergoeding een hulpmiddel te huren.

Voor meer informatie of een overzicht van winkels bezoekt u de website www.vitaal.nl of belt u 088 030 05 00.