Diëtist


Diëtisten Yvon Albers en Maaike van der Graaf zijn de experts op het gebied van voeding en dieet, voor jong en oud. Gezonde voeding hebben we nodig om te groeien en gezond en fit te blijven. Maar wat is gezond en hoe kun je een gezonde keuze maken, de diëtist kan je er alles over vertellen. Ook wat belangrijk is als je gezond zwanger wilt worden, of wilt afvallen en op gewicht blijven. Of bij diabetes, hoge bloeddruk, COPD, darmproblemen en ondervoeding. Misschien twijfel je of je kind voldoende voedingsstoffen binnen krijgt nu het geen vlees meer wilt eten, ook dan kun je bij ons terecht.

Veel gezondheidsproblemen zijn helaas een gevolg van onze huidige leefstijl maar door gezonder te gaan eten en meer te gaan bewegen kun je zelf de gezondheidsproblemen aanpakken en erger voorkomen. De diëtist begeleidt je bij deze leefstijlaanpassingen. 

Sinds kort is er de mogelijkheid voor cliënten om online een afspraak te maken met de diëtist: het cliëntenportaal.
Naast bellen of mailen naar de klantenservice voor een afspraak, 
kunnen cliënten dat nu ook zelf online regelen. Dit cliëntenportaal is uiteraard te vinden op de website van Careyn of door hier te klikken. 

 

 

Diëtisten Yvon Albers & Maaike van der Graaf.  

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar de Careyn Klantenservice op 088- 123 99 88, mailen naar contact@careyn.nl of dit online zelf regelen via het cliëntenportaal.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Careyn.